Vállalatunk

Vállalatunk 2011-ben kezdte meg működését Magyarországon. Saját gyártású termékeinknek és innovatív megoldásainknak köszönhetően logisztikai folyamataink Közép-Európára koncentrálódnak és technológiailag fejlett piacokat céloznak meg az épületgépészet, a világítástechnika, az energetika és a megújuló energiaforrások területein. A környezettudatos gondolkodás és a hatékony energiafelhasználás jegyében olyan kézenfekvő megoldásokat, komplett rendszereket kínálunk partnereinknek, melyek hosszútávon elősegítik a fenntartható fejlődést, az optimális energiafelhasználást, és a saját fogyasztásuk, költségeik jelentős csökkentését.

Még sosem volt ilyen egyszerű…

Bemutatkozunk

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunkat környezetvédelmi küldetéstudata miatt értékalapú működés jellemzi, értéket teremtünk és nyújtunk. A minőség számunkra nem lehetőség, hanem alap elvárás, a hosszú távú megoldásokban hiszünk és ezt is adjuk tovább, erre garanciát vállalva. Ezt támasztja alá több száz elégedett ügyfelünk is.

Fiatal mérnökökből és technikusokból álló csapatunk célja a „zöld energiák” minél szélesebb körben történő népszerűsítése megfizethető áron, hogy mindenki számára rövid időn belül elérhetővé váljon. Amennyiben korszerű eszközökkel csökkentené energiaköltségeit, vagy a tiszta energia révén szeretne hozzájárulni a fenntartható jövő megteremtéséhez, ránk biztosan számíthat. Ne felejtsük el: a földet nem csak azért kaptuk, hogy kihasználjuk, hanem, hogy gazdagítva, szebbé téve adhassuk át gyerekeinknek, unokáinknak.

Tevékenységeink

Teljes körű kiszolgálást és szolgáltatáscsomagot nyújtunk Ügyfeleinknek, kiegészítve pályázati lehetőségekkel, finanszírozási konstrukciókkal (ESCO) úgy, hogy az igazodjon az adott projekt speciális igényeihez. Segítünk a megvalósítás lebonyolításában, a tervezésben, a fejlesztésben és a kivitelezésben egyaránt. Termékeinket, rendszereinket és szolgáltatásainkat kínáljuk háztartásoknak, az állami szektornak és a gazdasági szférának is.

  • Napelem modulok kis-és nagykereskedelme
  • Napelemes inverterek kis-és nagykereskedelme
  • Háztartási méretű napelemes rendszerek kivitelezése
  • Visszwatt-védelmes kiserőművek tervezése, kiépítése
  • Ipari LED világítási beruházások megvalósítása
  • LED- es közvilágítás korszerűsítés
  • Elektromos autó töltőállomások kivitelezése
  • Elektromos fűtőpanelek kis- és nagykereskedelme
  • Pályázatírás és projektmenedzsment

Referenciáink

Elégedett ügyfeleinknek köszönhetően az elmúlt években több mint száz LED és villanyszerelési projektet valósítottunk meg, valamint több mint négyszáz HMKE rendszert adtunk át. Az ország egész területén vállalunk munkákat, kivitelezéseket.

Tovább a referenciák megtekintéséhez…


KÉPTÁR


VIDEÓTÁR


Partnereink, forgalmazott márkák

+36 (37) 741 - 110;     +36 (20) 264 - 9712
info@energyteam.hu
Facebook
Twitter
LinkedIn